22 Aralık 2013 Pazar

Balkan Kayak Şampiyonası Kayseri'de!

Balkan Kayak Şampiyonası Kayseri'de!

Kayseri - Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, Balkan Kayak Şampiyonası'nın 5-9 Mart 2014'te Kayseri'de yapılacağını söyledi.


Erciyes AŞ yöneticileri ve Kayseri'deki kayak kulüplerinin temsilcileriyle Erciyes Kayak Merkezi'nde belediyeye ait tesislerde bir araya gelen Ayık, Balkan Kayak Şampiyonası'nın gelecek yıl Türkiye'de gerçekleştirilecek olmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Federasyon olarak şampiyonaya hazır olduklarını ifade eden Ayık, 5-9 Mart 2014'te alp disiplini, kayaklı koşu ve snowboard dallarında yapılacak şampiyonada dünyanın kayaktaki en önemli ülkelerinden sporcuları Erciyes Kayak Merkezi'nde ağırlayacaklarını belirterek, "Şampiyona sadece Balkan ülkelerine has değil, tüm dünyaya açık bir yarış. Dolayısıyla en az 20 ülkenin katılımıyla kayak severler muhteşem bir yarış izleyecek diye düşünüyorum" dedi.

Erciyes'in son yıllardaki yatırımlarla gözde bir kayak merkezi haline geldiğini dile getiren Ayık, şunları söyledi:
"Erciyes'te muhteşem bir kayak merkezi oluştu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye tüm kayak camiası adına ve onun nezdinde tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. Artık bize düşen, bu güzel kayak merkezini dünyaya tanıtabilmek. Bunun için de seneye çok güzel ve çok önemli bir adımı atmış oluyoruz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder