23 Aralık 2013 Pazartesi

Zlatan Ibrahimovic'i tokatladılar!

Zlatan Ibrahimovic'i tokatladılar!

PSG'nin Lille ile 2-2 berabere kaldığı maçta ortalık bir anda karıştı. Mavuba ile Zlatan Ibrahimovic arasında yaşananlar ilginçti.

PSG'nin Lille karşısında 1-0 galip iken maçın 39.dakikasında ortalık bir anda karıştı. Olayda Mavuba ile Zlatan Ibrahimovic arasında yaşananlar ilginçti.
Görüntülerden de anlaşılacağı gibi ikili mücadele sırasında Ibrahimovic ikili mücadele esnasında Mavuba'yı ittiriyor ve bu sırada hakem geri geri koşarken kendini olayların ortasında buluyor. Devamında ise Mavuba Ibrahimovic' e tokatı yerleştiriyor.
İBRAHİMOVİC'İN PSG KARİYERİ
17 Temmuz 2012'de Paris Saint-Germain kulübü Ibrahimovic'i 20 milyon € civarında bir bonservis bedeliyle AC Milan'dan transfer ettiğini açıkladı.
Ibrahimovic toplam 180 milyon € bir bonservis bedeliyle Samuel Eto'yu geride bırakarak Dünya'nın en pahalı oyuncusu ünvanına sahip oldu. 
Ibrahimovic yıllık PSG'den 14 milyon € max ücret alıcak. Ibrahimovic'in ilk sözleri şöyle oldu; "Bu kulübe geldiğim için mutluyum. Bu kulüpte tarih yazmak istiyorum. Beni transfer etmek için uğraşan başkanımıza ve teknik direktörümüze minnetlerimi sunuyorum. Taraftarımıza çok gol atıcağıma dair söz veriyorum" diye konuştu. 
Ibrahimovic Ligue 1 açılış maçında Lorient ile 2-2 berabere kalınan maçta 2 gol attı. 
Deplasmandaki Lille maçındada 2 gol birden attı ve takımının 2-1 kazanmasını sağladı. 
Paris SG formasıyla ilk sezonunda ligte şampiyonluk yaşayan Ibrahimovic, aynı sezon ligte "yılın en iyi oyuncusu" seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder