25 Aralık 2013 Çarşamba

'İyi ki varsın hocam'

Başta Ünal Aysal olmak üzere, Galatasaraylı yöneticiler Mancini'den çok memnun. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan hoca için, “Şimdiye kadar gördüğümüz en kibar, nazik ve düşünceli teknik direktör. Toplantıları bile namaz saatine göre ayarlıyor” yorumunu yapıyor.


Galatasaray’da Mancini rüzgarı... Başkan Ünal Aysal’ın, Fatih Terim’in görevine son vererek takımın başına getirdiği İtalyan hocadan çok memnun olduğu öğrenildi. Özellikle son dönemde alınan başarılı sonuçlar, takımın 3 kulvarda birden yoluna devam etmesi, Sneijder’in yeniden form tutmasının yanı sıra tecrübeli teknik adamın büyük maçlarda çılgınca düşüncelerden uzak durup, kontrollü futbolu tercih ederek sonuca gitmesi, Aysal’ın yüzünü güldürüyor. Bunun yanı sıra Mancini’nin kulübedeki duruşu, oyunculara yaklaşımı, hiçbir sivri dilli açıklama yapmaması, her türlü olaya realist yaklaşması, herhangi bir oyuncunun sakatlığını dert etmeyip, profesyonelce düşünerek kimi hazır görürse formayı ona vermesi, medya ile arasındaki mesafeli ilişki gibi konular, hem Aysal’ın hem de yöneticilerin takdirini kazanmış durumda.

‘Sakatlığı bile dert etmiyor’
Sarı-Kırmızılı idareciler, Mancini ile ilgili şu yorumu yapıyor: “Şimdiye kadar gördüğümüz en kibar, en nazik ve düşünceli teknik direktör. Namaz saatlerini bile bize soruyor. Antrenman, toplantı saatlerini buna göre ayarlıyor. Takımdaki as oyuncular sakatlansa bile suratını asmıyor. Bize her zaman, ‘Takımımda 26 futbolcu var. Sorun olmaz’ diyor. Tüm oyuncuları bir tuttuğunu hem bize hem takımına hissettiriyor.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder